Začetek skavtskega leta

Za več informacij klikni na novico.

Živijo, skavt/inja!

Čas se hitro vrti, poletnih radosti je konec, začenja pa se skavtsko leto! Kot vedno ga želimo začeti svečano, razigrano, pa tudi resno. Zato vabim tebe in tvoje starše, da skupaj obeležimo ta dogodek. S skavti se dobimo v soboto, 12.10.2013, ob 8.00 pred tolminsko cerkvijo, ob 10.00 pa se nam pridružijo še starši.

Program

ob 8.00 zbiranje skavtov pred cerkvijo v Tolminu

od 8.00 do 10.00 aktivnosti ob začetku skavtskega leta

ob 10.00 sv. Maša ( sv. Marko ali pa tolminska cerkev)

ob 11.15 svet stega (sestanek za starše)

V primeru dežja bodo napovedane dejavnosti potekale v nekoliko okrnjeni obliki v župnijskem domu. 

Skavt/inja to pismo ni namenjeno samo tebi, zato ga pokaži tudi staršem. Zavedati se pač moramo, da bomo prav s podporo staršev dobri skavti.

Spoštovana skavtska mama in tata!

Kot ste lahko že zgoraj prebrali, bi se ob začetku novega skavtskega leta radi srečali tudi z Vami. Mislimo, da je prav, da se Vam predstavimo, tako da boste vedeli, komu zaupate svoje otroke. Radi bi Vam predstavili tudi način dela, hkrati pa poslušali tudi Vaše predloge ter sugestije, ki bi jih lahko vgradili v naša srečanja.

Pri našem delu skozi leto se seveda ne bomo branili Vaše pomoči pri reševanju nalog, ki se nam bodo postavljale na poti. Zato Vas prosimo, da se nam pridružite ob 10.00 pri sv. Maši in nato na svetu stega. Vse se bo odvijalo pri sv. Marku nad Žabčami, v primeru dežja v župnijskem domu v Tolminu.

Seveda brez financ, pa čeprav skromnih, tudi tu ne gre. Zaželeno je, da članarino v višini 21,00 EUR poravnate kar na svetu stega. V primeru, da zaradi finančnih težav tega zneska ne morete plačati v enkratnem obroku, predlagam, da me pokličete ali pa se z mano pogovorite kar na samem srečanju v soboto.

Letos smo se s ciljem, da Vam čim bolj zmanjšamo stroške, odločili, da uvedemo novost - steg ponuja izposojo krojev (skavtske srajce), zato pričakujemo, da bo vsak skavt imel svoj kroj. Izposojnina za kroj z dolgimi rokavi znaša za eno leto 5 EUR. Možnost pa bo tudi nakupa novih krojev ( 26 EUR) oziroma drugih izdelkov iz Skavtarnice. Izposojen kroj na začetku naslednjega skavtskega leta čistega in brez dodatnih našitkov vrnete, oziroma poravnate izposojnino za naslednje leto.

V tem letu se bo možno za simbolični prispevek ob koncih tedna učiti kitaro, ki jo bo poučeval Andrej Mrak - več podrobnosti na svetu stega.

Za dodatne informacije se lahko obrnete na stegovodjo Luka Tuta mobitel 031/409-507.

Bodite pripravljeni!

Stegovodja Luka Tuta skupaj z voditelji

Objavljeno v Novice

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.